We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on the Damovo website.

WiFi4EU

„Connectiviteit voor iedereen betekent dat het niet mag uitmaken waar je woont of hoeveel je verdient. Wij stellen daarom vandaag voor om elk Europees dorp en iedere stad tegen 2020 te voorzien van vrije, draadloze internettoegang in de omgeving van de voornaamste centra van het openbare leven."

Jean-Claude Juncker, Voorzitter van de Europese Commissie, September 2016

Het WiFi4EU-project is bedoeld om alle burgers en bezoekers van de EU vrij toegang te geven tot wifi op openbare plekken zoals parken, pleinen, overheidsgebouwen, bibliotheken en gezondheidscentra in de EU. Om wifi-hotspots te plaatsen, kunnen gemeenten en installatiebedrijven gebruikmaken van een voucher van de EU. We hebben enkele van de belangrijkste elementen van het initiatief voor u samengevat en we willen natuurlijk graag van de gelegenheid gebruik maken om u uit te leggen waarom we u kunnen ondersteunen bij de uitvoering ervan.

Waarom is het project interessant?

  • Mooi initiatief : 8.000 gemeenschappen in heel Europa kunnen profiteren van deze financiering (tot 2020)
  • De waarde van een voucher bedraagt 15.000 euro. De WiFi4EU-voucher dekt de apparatuur- en installatiekosten van de wifi-hotspots die voldoen aan de voorschriften van de oproep en de subsidieovereenkomst die met de geselecteerde gemeenten wordt gesloten.
  • De gemeenten worden geselecteerd volgens het beginsel "wie het eerst komt, het eerst maalt" (gebaseerd op de datum en het tijdstip van de indiening van de aanvraag, NIET van de inschrijving).
  • Eenvoudige procedure: Tijdens de registratie hoeven er geen technische details of suggesties van de leverancier te worden ingediend.

Hoe kan Damovo helpen?

Planning en ontwerp van de WiFi-infrastructuur conform de EU-eisen.

Levering, installatie en onderhoud van de infrastructuur.

Financieringsondersteuning: de kosten kunnen ook maandelijks in het kader van een service contract in rekening worden gebracht.

Advies over de implementatie van de EU gegevensbeschermings vereisten.

Waarom is Damovo de juiste partner?

We ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen op basis van uw lokale vereisten.

Wij zijn fabrikantonafhankelijk - wat betekent dat we de best passende technologie voor uw behoeften kunnen selecteren

Onze klanten profiteren van onze 40 jaar ervaring en competentie.

We genieten reeds het vertrouwen van vele publieke en private klanten.

Wij bespreken graag uw wensen en bieden u een passende oplossing op maat van uw individuele behoeften.

Meer informatie over het initiatief:

Walter Goovaerts,
Account Director,
beantwoordt graag al uw vragen over het initiatief en de ondersteuning die Damovo kan bieden.

Walter.Goovaerts@damovo.com

+32 2 708 82 92